Basic - Kurs sportskog penjanja

13 decembar 2018
 
Penjački klub Extreme vas poziva da se priključite BASIC (osnovnom) kursu sportskog penjanja:

Kurs je namjenjen svim uzrastim, s tim da za mlađe od 18. godine je potrebna saglasnost roditelja. Cilj kursa je pružanje osnovne obuke i uvođenje pojedinaca u svet penjanja, boravka u prirodi i zdravog života.

„Zašto Freeclimbing?" – Zato što je zabavno, novo i drugačije od onoga što ste do sada probali. Poslednjih godina se mnogo priča o ovom vidu zabave i rekreacije. Penjanje vam nudi visoku adrenalinsku zabavu, boravak u prirodi i uvijek dobro druženje.

VRIJEME I MJESTO ODRŽAVANJA

BASIC kurs sportskog penjanja će se održati za vikend 29 - 30.12.2018. godine u trajanju od 15 do 20 časova u sali penjačkog kluba Extreme, na kampusu Univerziteta u Banjoj Luci.

Od opreme učesnici kursa treba samo da obuku udobnu odjeću i čistu obuću ili priglavke za salu.

Kurs je namenjen početnicima i omogućava polaznicima da samostalno penju i osiguravaju na top rope.

PRIJAVE

Prijavu možete izvršiti popunjavanjem online FORMULARA.

Prijave su otvorene do 27. decembra.

Cijena kursa iznosi 25 KM. Ukoliko uplatite 50 KM dobijate i mjesec dana treninga (4 puta sedmično) u januaru u penjačkoj sali.

Za sve učesnike kursa Alp.ba daje 30% popusta na kupovinu penjačica.

Informacioni e-mail ćete primiti nakon zatvaranja prijava.

DODATNE INFORMACIJE

Telefon: +38765779027

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Starta projekat "The outdoor connection"

03 oktobar 2018

Odlična vijest za sve ljubitelje penjanja u BiH! Penjački klub Extreme, uz velikodušnu podršku Američke ambasade u Sarajevu, je počeo sa realizacijom projekta pod nazivom "The outdoor connection". Projekat ima za cilj da kroz penjanje poveže i osnaži mlade iz Bosne i Hercegovine, naročito mlade iz ruralnih dijelova koji se nalaze u blizini prirodnih penjališta. Kroz projekat je planirano uređenje jednog novog penjališta u dolini rijeke Une, te unapređenje penjališta Klekovača kod Drvara i Zečiji kamen u nacionalnom parku Kozara. Glavni dio projekta predstavlja 5 penjačkih kampova, koji će okupiti penjače iz cijele BiH, ali i mlade iz sredina u kojima se organizuju. Evo i pregleda penjačkih kampova po datumima i mjestima:

 • 20 - 21.10. Penjalište Klekovača kod Drvara
 • 27 - 28.10. Penjalište Ormanj kod Pazarića, Sarajevo
 • 10 - 11.11. Penjalište Zečiji kamen u nacionalnom parku Kozara, Prijedor
 • 24 - 25.11. Novo penjalište u dolini Une
 • 08 - 09.12. Penjalište Blagaj kod Mostara
Napomena: Obzirom da je penjanje aktivnost na otvorenom, postoji mogućnost promjene datuma usljed loše vremenske prognoze. 

Za sve učesnike je obezbjeđen transport do penjališta i smještaj. Za sve dodatne informacije pišite nam na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .

Pratite nas i dalje i budite u toku!

  

Projekat podržan od strane Ambasade Sjedinjenih Američkih Država
Пројекат подржан од стране Амбасаде Сједињених Америчких Држава
Project supported by the Embassy of the United States

 

 

 Fotografija: Drill & Chill Climbing and Highlinig Festival 2018, Leon Buchholz

Basic - Kurs sportskog penjanja

10 jun 2018
 
Penjački klub Extreme vas poziva da se priključite BASIC (osnovnom) kursu sportskog penjanja:

Kurs je namjenjen svim uzrastim, s tim da za mlađe od 18. godine je potrebna saglasnost roditelja. Cilj kursa je pružanje osnovne obuke i uvođenje pojedinaca u svet penjanja, boravka u prirodi i zdravog života.

„Zašto Freeclimbing?" – Zato što je zabavno, novo i drugačije od onoga što ste do sada probali. Poslednjih godina se mnogo priča o ovom vidu zabave i rekreacije. Penjanje vam nudi visoku adrenalinsku zabavu, boravak u prirodi i uvijek dobro druženje.

VRIJEME I MJESTO ODRŽAVANJA

BASIC kurs sportskog penjanja će se održati za vikend 30.6 i 01.07.2018. godine u trajanju od 13 do 20 časova na prirodnom penjalištu Skubalj. Okupljanje polaznika kursa je 29.05.2018. u 18h u Sali penjačkog kluba Extreme, kada će se zadužiti penjačka oprema neophodna za kurs.

Program:

- 29.06.2018. u 18h okupljanje polaznika u sali Penjačkog kluba Extreme radi zaduživanja penjačke opreme i dogovora za predstojeći vikend

- 30.06.2018. u 13h okupljanje polaznika ispred sale Penjačkog kluba Extreme i odlazak na penjalište Skubalj, povratak u 20h

- 01.07.2018. u 13h okupljanje polaznika ispred sale Penjačkog kluba Extreme i odlazak na penjalište Skubalj, povratak u 20h

Od opreme učesnici kursa treba samo da obuku udobnu odjeću i obične sportske patike.

Kurs je namenjen početnicima kao i onima koji žele da se prebace iz indoor okruženja u outdoor okruženje. Osnovni kurs omogućava polaznicima da samostalno penju i osiguravaju na top rope.

PRIJAVE

Prijavu možete izvršiti popunjavanjem online FORMULARA.

Prijave su otvorene do 27. juna.

Cijena kursa iznosi 20 KM.

Informacioni e-mail ćete primiti nakon zatvaranja prijava.

DODATNE INFORMACIJE

Telefon: +38765779027

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Pecka Rock Climbing Festival 18 - 20.05.2018

12 april 2018

Mjesec maj je tradicionalno rezervisan za najstariji sportsko-penjački festival u BiH. I ove godine nastavljamo sa provjerenim receptom odlične penjačke zabave koji ćemo začiniti nekim od najboljih smjerova sportskog penjanja u BiH na jedinstvenoj lokaciji.

Festival se održava u periodu od 18.-20. maja 2018. godine. Kao i prethodnih godina, očekuje vas fantastično penjanje upotpunjeno popratnim sadržajem koji ovaj festival i čini tako posebnim, svi koji su bili naši gosti tokom proteklih godina znaju o čemu pričamo a oni koji će Pecku posjetiti po prvi put, mogu da iskuse kraljevstvo rupica, uz fantastičnu lokalnu hranu, highline, nezaboravni Forest party i Outdoor bioskop. Čeka vas više od 120 smjerova, različitih stilova i težina, dužine izmedju 15 i 35 metara.

Pravila su ista kao i prošlih godina: Dođeš, penješ I dobro se zabavljaš :) Ipak, imamo nešto i za one koji su takmičarski raspoloženi. Za one koji ispenju najviše smjerova i najteže smjerove smo pripremili simbolične nagrade.

Svi učesnici, koji plate kotizaciju u iznosu od 15 EUR, dobiće odštampan vodič a ove godine vaš climbing outfit upotpuniće opet zvanična Pecka Rock Climbing majica, vjerujte nam, fantastično izgleda :)

Više informacija o samo penjalištu i smjerovima takmičari će moći dobiti od organizatora i na terenu.

Vidimo se!

Za sve one koji žele da produže svoj ostanak na Peckoj preporučujemo vam Visitor center Pecka koji naredni vikend organizuje Pecka Outdoor Festival.

 

Osnovne informacije:
 

Smještaj: Obezbjeđeno kamp mjesto, bez struje (ali postoji mogućnost punjenja električnih aparata u selu na 5 minuta hoda od kampa),

Ishrana: Nije obezbjeđena, prodavnica u blizini (cca 5km). Mogućnost kupovine domaćih proizvoda (hljeb, kajmak, jaja, rakija,...) i ishrane u selu.

Kotizacija: Kotizacija za festival iznosi 30KM ili 15EUR.

Prijava: Prijava učesnika se vrši online klikom OVDJE.


Preliminarni program festivala (navedena vremena su okvirna i podložna promjeni, zavisno od želje učesnika, vremenskih uslova,...):

18.05. petak:

Dobrodošlica i upoznavanje prispjelih učesnika sa organizacijom kampa

Opremanje smjerova i penjanje

20:00h – Otvaranje festivala i sastanak sa osnovnim informacijama

20:15h – Zabava i druženje :)

19.05. Subota:

Cjelodnevno penjanje

20:00h – Večera i Pecka Outdoor Cinema :)

21:30h Pecka Forest Party

22.05. Nedelja:

09:00h – 12:00h - Penjanje

12:00h – Proglašenje pobjednika i zajednička fotka

 

Kako doći do festivala?

Penjalište Pecka se nalazi na području opštine Mrkonjić Grad, u blizini naselja Baraći,  koje se nalazi na putu Mrkonjić Grad - Glamoč. Od Baraća je potrebno samo pratiti putokaze prema naselju Ubovića Brdo (Nikoletići) i penjalištu Pecka (pogledajte mjesto kampa označeno na Google Maps).
 

Ako dolazite sa sjevera/iz Banjaluke.

Pogledajte označenu rutu na Google Maps

Najlakše (i najljepše) je putovati kroz kanjon Tijesno u smjeru Jajca, a poslije kanjona skrenuti u smjeru Mrkonjić Grada. U Mrkonjić gradu treba skrenuti za Ribnik/Ključ i kada pređete nadvožnjak neposredno poslije raskrsnice voziti još oko 8 km do skretanja za Glamoč. Na toj raskrsnici se nalazi i benzinska pumpa. Od tog skretanja, voziti samo ravno (prolazi se kraj odmarališta i eko zone Zelenkovac), do naselja Baraći. Tu treba skrenuti desno (putokaz Pecka) i zatim pratiti putokaze zadnjih 7 km vožnje do Ubovića brda/Nikoletića.

Takođe je moguće putovati autobusom do Baraća autobusom koji ide za Glamoč. Odatle se može ići pješke ili nazvati nekoga od organizatora da dodje po vas.  Još jedna opcija, za one koji žele malo avanture, je ići do Mrkonjić Grada, relativno čestim autobusima, a odatle stopati do Baraća.
 

Ako dolazite sa juga (Sarajevo, Mostar).

Najlakše je ići magistralnim putem M16 ka Jajcu. Kod Jajca skrenuti lijevo ka Mrkonjić Gradu i Jezeru. Kod Jezera skrenuti opet lijevo ka Šipovu. Treba proći kroz Šipovo i nastaviti ka Baraćima. U Baraćima skrenuti lijevo da bi se poslije 20ak metara došlo do skretanja za Pecku/Ubovića Brdo. Odatle pratiti opis kao gore.
 

Iz inostranstva.

Za one koji žive relativno blizu na sjeveru, najbolje ići autom preko Zagreba i/ili Gradiške do Banjaluke, a onda pratiti uputstvo iznad. Ili putovati javnim prevozom do Zagreba, a zatim autobusom ili vozom do Banjaluke. Pa pratiti uputstva iznad.
 

Ako dolazite sa juga (Dalmacija, Crna Gora, Makedonija,...), pogledajte VIA MICHELIN i unesite odredište Baraći.

Za one koji žive dalje - najlakše je letjeti do Zagreba, Tuzle ili Beograda (Wizzair, Germanwings, Ryanair, Easyjet,...). Zatim bus ili voz do Banjaluke. Iz Banjaluke koristiti javni prevoz kako je opisano gore.

Možemo obezbjediti prevoz iz BL uz prethodnu najavu od bar 4 dana prije početka festivala. Moguća je naplata troškova goriva, oko kojih ćemo se unaprijed dogovoriti.

 

Napomena: 

 • Ponesite sopstvene komplete, kompleti neće biti ukačeni u smjerovima.
 • Svim takmičarima se preporučuje da za vrijeme penjanja koriste kacige.
 • Penjanje na top-rope, će se kažnjavati bičevanjem :)
 • Ukoliko želite da naručite nešto od lokalne hrane (kajmak!!!, mlijeko, hljeb, pite, rakija...) preporučuje se da nam to unaprijed javite, da bi domaćini imali dovoljno vremena za pripremu, te da ne biste dugo čekali.

Naslovna strana Pecka Outdoor Cinema, fotografisao David Lemmerer.

Festival podržan od:

Jesenja škola penjanja

06 oktobar 2017

Penjački klub Extreme Banja Luka u period oktobar-novembar 2017. godine, organizuje jesenju Školu penjanja. Obuku penjanja izvodiće instruktori Đorđe Rađen i Tibor Kela.

Lokacija: Extreme studentski penjački centar
Termini: utorak od 17:00 do 19:00h i petak od 19:00 do 21:00h
Trajanje: mjesec dana, prvi čas 17.10.2017. godine 
Cijena: 50 KM po osobi 
Minimalni broj polaznika: 10 
Maksimalni broj polaznika: 15 
Potrebna oprema: Udobna odjeća i čista obuća.
Rok prijave: 15.10.2017. 
Prijave na: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili FB Inbox (Poslati ime i prezime, godinu rođenja i broj telefona)
Uplate: 17.10.2017. u Penjačkom centru
Kontakt osoba: Tijana Karić, +38766899906

PROGRAM ŠKOLE PENJANJA

17.10.2017. Penjačka sala - Kampus
Teoretski dio: Uvod u penjanje - Istorijat i vrste penjanja 
Praktični dio: Vezivanje osmice, korištenje pojasa, penjanje i osiguravanje na "top-rope" 

20.10.2017. Penjačka sala - Kampus
Teoretski dio: Oprema 1. dio - sprave za osiguravanje, pojas i penjačice 
Praktični dio: Vezivanje osmice, korištenje pojasa, penjanje i osiguravanje na "top-rope" 

24.10.2017. Penjačka sala - Kampus
Teoretski dio: Oprema 2. dio - uže, karabineri, ostala oprema za klasično i sportsko penjanje 
Praktični dio: Kravatni i dupli zatezni čvor, ponavljanje 

27.10.2017. Penjačka sala - Kampus
Teoretski dio: Demonstracija penjanja i osiguravanja na vođenje 
Praktični dio: Vježbanje penjanja i osiguravanja na vođenje ("top-rope" na vođenje) 

31.10.2017. Penjačka sala - Kampus
Teoretski dio: Demonstracija penjanja i osiguravanja na vođenje 
Praktični dio: Vježbanje penjanja i osiguravanja na vođenje 

3.11.2017. Penjačka sala - Kampus
Teoretski dio: Demonstracija pada i penjanja na vođenje 
Praktični dio: Vježbanje penjanja i osiguravanja na vođenje 

7.11.2017. Penjačka sala - Kampus
Teoretski dio: Demonstracija prevezivanja na sidrištu i abzajla 
Praktični dio: Prevezivanje i abzajl 

10.11.2017. Penjačka sala - Kampus
Teoretski dio: Demonstracija prevezivanja na sidrištu i abzajla 
Praktični dio: Prevezivanje i abzajl 

14.11.2017. Penjačka sala – Kampus ili Kameni most 
POLAGANjE

Radno vrijeme sale u septembru i treninzi za djecu

22 avgust 2017

Dragi penjači i ostali zainteresovani,

obavještavamo vas da sala počinje sa radom od 3. septembra u sljedećim terminima:

 • ponedjeljak 18:30-22h
 • srijeda 18:30-22h
 • četvrtak 18:30-22h
 • nedjelja 18:30-22h
Članarina će iznositi 35KM mjesečno. Treninzi za djecu počinju od oktobra. Vidimo se! :)

Drill & Chill Climbing and Highlining Festival

22 avgust 2017

dcf cover

 

Po treći put za redom organizujemo sada već čuveni Drill & Chill Climbing and Highlining Festival, koji će održati od 07-17.09.2017. godine u kanjonu Tijesno. Više informacija o festivalu na www.drillandchillfestival.com

Izmjena radnog vremena sale

19 jun 2017

Dragi članovi i posjetioci sale,

obavještavamo vas da će sala u toku 7. mjeseca raditi utorkom, četvrtkom i nedjeljom od 19 do 22 časa. U toku 8. mjeseca sala će biti zatvorena radi renoviranja. U septembru ponovo krećemo sa radom, a o terminima i vremenu rada, naknadno ćete biti obavješteni. Za oktobar je planirana nova škola penjanja, svi zainteresovani mogu da se prijave na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .

Pozdrav i vidimo se!

Vaš PK Extreme

Pecka Rock Climbing Festival 19 - 21.05.2017

06 maj 2017

Kažu da je sedam sretan broj, za nas sigurno jeste, sedmi po redu Pecka Rock Climbing festival je pred nama. Sedmu godinu za redom Pecka će tokom tri dana biti centar penjačke kulture, kako u Bosni i Hrecegovini tako i u okruženju. 

Ove godine festival se održava u periodu od 19.-21. maja 2017. godine. Kao i prethodnih godina, očekuje vas fantastično penjanje upotpunjeno popratnim sadržajem koji ovaj festival i čini tako posebnim, svi koji su bili naši gosti tokom proteklih godina znaju o čemu pričamo a oni koji će Pecku posjetiti po prvi put, mogu da iskuse kraljevstvo rupica, uz fantastičnu lokalnu hranu,highline, nezaboravni Forest party i šumski bioskop. Čeka vas više od 120 smjerova, različitih stilova i težina, dužine izmedju 15 i 35 metara.

Pravila su ista kao i prošlih godina: Dođeš, penješ I dobro se zabavljaš :) Ipak, imamo nešto i za one koji su takmičarski raspoloženi. Za one koji ispenju najviše smjerova i najteže smjerove smo pripremili simbolične nagrade.

Svi učesnici, koji plate kotizaciju u iznosu od 10 eura, dobiće odštampan vodič a ove godine vaš climbing outfit upotpuniće po prvi put zvanična Pecka Rock Climbing marama, kojom smo zamijenili festivalske majice, vjerujte nam, fantastično izgleda :)


Više informacija o samo penjalištu i smjerovima takmičari će moći dobiti od organizatora i na terenu. I ove godine vam predstavljamo Pecka rock forest cinema , kao i Forest party u mističnoj atmosferi peckinih šumaraka :)
Vidimo se!

 

Osnovne informacije:
 

Smještaj: Obezbjeđeno kamp mjesto, bez struje (ali postoji mogućnost punjenja električnih aparata u selu na 5 minuta hoda od kampa),

Ishrana: Nije obezbjeđena, prodavnica u blizini (cca 5km). Mogućnost kupovine domaćih proizvoda (hljeb, kajmak, jaja, rakija,...) i ishrane u selu.

Kotizacija: Kotizacija za festival iznosi 20KM ili 10EUR.

Prijava: Prijava učesnika se vrši online klikom OVDJE.


Preliminarni program festivala (navedena vremena su okvirna i podložna promjeni, zavisno od želje učesnika, vremenskih uslova,...):

19.05. petak:

Dobrodošlica i upoznavanje prispjelih učesnika sa organizacijom kampa

Opremanje smjerova i penjanje

20:00h – Otvaranje festivala i sastanak sa osnovnim informacijama

20:15h – Zabava i druženje :)

20.05. Subota:

Cjelodnevno penjanje

20:00h – Večera i Pecka Forest Cinema :)

21:30h Pecka Forest Party

22.05. Nedelja:

09:00h – 12:00h - Penjanje

12:00h – Proglašenje pobjednika i zajednička fotka

 

Kako doći do festivala?

Penjalište Pecka se nalazi na području opštine Mrkonjić Grad, u blizini naselja Baraći,  koje se nalazi na putu Mrkonjić Grad - Glamoč. Od Baraća je potrebno samo pratiti putokaze prema naselju Ubovića Brdo (Nikoletići) i penjalištu Pecka (pogledajte mjesto kampa označeno na Google Maps).
 

Ako dolazite sa sjevera/iz Banjaluke.

Pogledajte označenu rutu na Google Maps

Najlakše (i najljepše) je putovati kroz kanjon Tijesno u smjeru Jajca, a poslije kanjona skrenuti u smjeru Mrkonjić Grada. U Mrkonjić gradu treba skrenuti za Ribnik/Ključ i kada pređete nadvožnjak neposredno poslije raskrsnice voziti još oko 8 km do skretanja za Glamoč. Na toj raskrsnici se nalazi i benzinska pumpa. Od tog skretanja, voziti samo ravno (prolazi se kraj odmarališta i eko zone Zelenkovac), do naselja Baraći. Tu treba skrenuti desno (putokaz Pecka) i zatim pratiti putokaze zadnjih 7 km vožnje do Ubovića brda/Nikoletića.

Takođe je moguće putovati autobusom do Baraća autobusom koji ide za Glamoč. Odatle se može ići pješke ili nazvati nekoga od organizatora da dodje po vas.  Još jedna opcija, za one koji žele malo avanture, je ići do Mrkonjić Grada, relativno čestim autobusima, a odatle stopati do Baraća.
 

Ako dolazite sa juga (Sarajevo, Mostar).

Najlakše je ići magistralnim putem M16 ka Jajcu. Kod Jajca skrenuti lijevo ka Mrkonjić Gradu i Jezeru. Kod Jezera skrenuti opet lijevo ka Šipovu. Treba proći kroz Šipovo i nastaviti ka Baraćima. U Baraćima skrenuti lijevo da bi se poslije 20ak metara došlo do skretanja za Pecku/Ubovića Brdo. Odatle pratiti opis kao gore.
 

Iz inostranstva.

Za one koji žive relativno blizu na sjeveru, najbolje ići autom preko Zagreba i/ili Gradiške do Banjaluke, a onda pratiti uputstvo iznad. Ili putovati javnim prevozom do Zagreba, a zatim autobusom ili vozom do Banjaluke. Pa pratiti uputstva iznad.
 

Ako dolazite sa juga (Dalmacija, Crna Gora, Makedonija,...), pogledajte VIA MICHELIN i unesite odredište Baraći.

Za one koji žive dalje - najlakše je letjeti do Zagreba, Tuzle ili Beograda (Wizzair, Germanwings, Ryanair, Easyjet,...). Zatim bus ili voz do Banjaluke. Iz Banjaluke koristiti javni prevoz kako je opisano gore.

Možemo obezbjediti prevoz iz BL uz prethodnu najavu od bar 4 dana prije početka festivala. Moguća je naplata troškova goriva, oko kojih ćemo se unaprijed dogovoriti.

 

Napomena: 

 • Ponesite sopstvene komplete, kompleti neće biti ukačeni u smjerovima.
 • Svim takmičarima se preporučuje da za vrijeme penjanja koriste kacige.
 • Penjanje na top-rope, će se kažnjavati bičevanjem :)
 • Ukoliko želite da naručite nešto od lokalne hrane (kajmak!!!, mlijeko, hljeb, pite, rakija...) preporučuje se da nam to unaprijed javite, da bi domaćini imali dovoljno vremena za pripremu, te da ne biste dugo čekali.

Naslovna strana Nace Grgorinič penje Meša Selimovič 7b, fotografisao Igor Vukić.

Festival podržan od:

Rezultati III kola boulder lige za djecu i mlade

25 april 2017

U nedjelju 23.04.2017. godine u našoj penjačkoj sali je održano III kolo boulder lige za djecu i mlade. Sa 102 takmičara ovo je najmasovnije takmičenje do sada u BiH! Takmičila su se djeca i mladi iz Banja Luke, Bugojna, Foče, Livna, Mostara, Sarajeva i Zenice. Sve u svemu odlično penjanje i druženje. Čestitke svim takmičarima, nastavite vrijedno trenirati jer novo kolo boulder lige vas očekuje već krajem septembra! 

Kompletne rezultate možete pogledati OVDJE.

Hvala puno svim članovi koji su pomogli organizaciju takmičenja, a naročito postavljačima smjerova: Bojan Lovšin, Bojan Mrđa, Cristian-Robert Moldovan, Dragan Kačavenda, Dženan Hozić, Igor Vukić, Ivana Mijić, Vuk Marić, Nikola Opačić, Tijana Karić i Želimir Rnjak. 

Hvala puno i našim sponzorima Spel doopekara Manja i Singing Rock BiH koji su podržali takmičenje.

Video prilog ELTA TV:

 
 

Fotke uskoro...

Strana 1 od 15

Kontakt

Dođi, treniraj, upoznaj sebe, upoznaj druge, kampuj, putuj, osjeti slobodu, osjeti prirodu, prepusti se avanturi!

Pozovi:
 +387 65 779 027
 +387 65 303 034
 +387 66 889 859

Email:
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Posjetite nas:

Extreme Studentski penjački centar
Kampus Univerziteta u Banja Luci
Bulevar vojvode Petra Bojovića 1 (zgrada kotlovnice)
78000 Banja Luka

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

strong

Radno vrijeme sale

Ponedjeljak: 19h - 22h
Utorak: 19h - 22h
Četvrtak: 19h - 22h
Nedjelja: 19h - 22h

Mapa